Velkommen til Torshov

Myrenskvartalet på Torshov vil bestå av 118 byleiligheter fordelt over syv etasjer, med fokus på kvalitet og gode løsninger. Tomten er av urban karakter og er beliggende like ved det som i dag er etablert som Torshov Torg.

God arkitektur skaper verdi og det er lagt mye tid og arbeid i materialer, utrykk og funksjon. Det blir 5 inngangspartier med tilhørende heisrom som sørger for redusert persontrafikk i oppgangene.

Med 2-, 3- og 4-roms leiligheter byr Myrenskvartelet på et bredt spekter av størrelser, noe som legger til rette for et bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livsfaser.

Moderne og stilfullt

Myrenskvartalet krones med en herlig felles takterrasse, det planlegges en ny barnehage kombinert med moderne boliger, tilknyttet uteområder med høy kvalitet. Gårdsrommet for beboerne bygges opp som et urbant rom med brosteinsdekke, plen- og buskarealer. Tredekker benyttes på fellesarealer for opphold og sosialt samvær.

Alle leiligheter i hovedbygget får egen balkong i tillegg til takterrassen. Det minste bygget blir en forlengelse av bygårdsbebyggelsen og får et klassisk portrom mot Sandakerveien og danner med det et sammenhengende kvartal med omkringliggende bebyggelse. Dette er med på å gi hele prosjektet et unikt, moderne og stilfullt preg som skiller seg ut i mengden.

For deg som elsker byen

Torshov ligger som en urban forstad på grensen til sentrumskjernen. Her finner du alt du måtte behøve i hverdagen i umiddelbar nærhet. Rundt Myrenskvartalet pulserer bylivet stødig gjennom Oslos urbane ferdselsårer. Lokalmiljøet er ekte, autentisk og avslappet, og om det er hamburger eller sushi, kino eller konsert, park eller takterrassebar du måtte ønske – så er veien aldri lang til hovedstadens mange perler.

Oslo er også viden kjent for sine flotte turmuligheter i skog og mark, og det tar ikke mer enn en halvtime å bytte ut trikkeskrammel, Barcode og kaffesladder med sjelero, matpakke og furustammer.

Megler:

21 04 32 32