2-roms

Smarte 2-roms leiligheter med størrelse fra ca. 35 – 41 kvm. Disse boligene får egen gang med plass til garderobe. I oppholdsrommet blir det åpen planløsning med lys stue, spiseplass og moderne kjøkken fra kvalitetsleverandør med integrerte hvitevarer.

Brorparten av disse leilighetene har også direkte adkomst til privat balkong eller privat markterrasse, med gode solforhold og utsikt mot sør eller vest. 2-roms leilighetene får ett soverom med skyvedørsinngang og plass til en god dobbeltseng, samt baderom med WC, servant, dusj og opplegg til vaskemaskin. I tillegg blir det bod og klesbod i byggets underetasje. 2-roms leilighetene i Myrenskvartalet passer godt for single og par som setter pris på en lettstelt og praktisk bolig med smarte løsninger.

3-roms

3-roms leilighetene varierer i størrelse fra ca. 50 – 79 kvm. Boligene får egen gang med med plass til garderobe. Oppholdsrommet blir romslig, med praktisk soneinndeling av kjøkken og spiseplass samt stue i åpen løsning. Kjøkkenet leveres av kvalitetsleverandør og får integrerte hvitevarer.

De fleste leilighetene har også direkte adkomst til privat balkong eller privat markterrasse med gode solforhold og utsikt mot sør eller vest. Hovedsoverommet har skyvedørsinngang, plass til en god dobbeltseng og mulighet til å etablere garderobeløsning. Ekstrarommet passer utmerket som barnerom, hobbyrom eller kontor. På baderommet nner du WC, servant, dusj og opplegg til vaskemaskin. Boden i byggets underetasje gir dere godt med ekstra lagringsplass. Med gjennomtenkte og smarte løsninger er 3-roms leilighetene i Myrenskvartalet lettstelte og praktiske, og passer like godt for single som for par og små familier.

4-roms

4-roms leiligheter varierer i størrelse fra 80 – 87 kvm. I boligenes gang vil det bli plass til garderobe samt et ekstra toalett. Leilighetene får et romslig oppholdsrom med praktisk soneinndeling av kjøkken og spiseplass, samt luftig stue i åpen løsning. Kjøkkenet leveres av kvalitetsleverandør og får integrerte hvitevarer.

4-roms leilighetene har privat balkong eller markterrasse, de este ligger mot vest eller syd og gir de beste forutsetninger for solrike ettermiddager. Boligens hovedsoverom har god størrelse og garderobeplass. I tillegg blir det også to ne barnerom i leiligheten, samt baderom med dusj, toalett, servant og opplegg til vaskemaskin. Med eget oppbevaringsrom har dere praktisk lagringsplass til hverdagslige nødvendigheter, mens boden i byggets underetasje kan huse de mer sesongbaserte tingene. I noen av leilighetene vil det også være mulig å etablere hybel med eget bad og kjøkken. Med sine smarte løsninger og velutnyttede planløsning legger 4-roms leilighetene i Myrenskvartalet til rette for god yt i hverdagen og utallige hyggelige stunder.

Megler:

21 04 32 32